Post Coachella

IMG_1067

Vår sista morgon i Palm Springs vaknade vi i vårt hus och drog över till Jac som bodde på Ace och käka frukost med henne där. Ace diner har faktiskt riktigt god frukost. Väldigt american och hippt men deras kale salad är magisk. Sen ringde min kompis Richard som bor i Palm Springs på heltid och bjöd över oss till sitt fina hus och magiska pool.

Annons

IMG_1185

IMG_1198

Mermaid/men 1 och 2 hemma hos Richard.

IMG_1209

SEN! DET BÄSTA! I Desert Hot Springs som ligger ca en kvart från Palm Springs ligger min favorit vintage/thrift i hela världen: GYPSYLAND. Det drivs av en fantastisk gammal kvinna och hennes dotter och son. Hillbillys in i hjärtat, så knäppa. Jag gillar dem. Jag kommer ihåg för några år sedan när jag var i Palm Springs ett par dagar och jag kollade upp och såg att de öppnade 12. Så åkte jag dit 12.30 och ingen var där. Jag väntade till ca 13 men ingen kom. Åkte tillbaka till poolen i Palm Springs och återvände några timmar senare. Då var tanten där och jag frågade- ”when do you open usually? i thought it was twelve…” och hon svarade varmt ”oh honey i know the internet says this and that but i’m a gypsy, i never know where i’m going to be or what i’ll feel like”. Då kändes det bara så himla rätt, och jag visste att här fanns det bra energi att ta del av. Sen dess är Gypsyland ett måste om jag är i California.

IMG_1220

Efter Gypsyland drog vi till ett mex-hak som heter South of the Border i Desert Hot Springs och tryckte nachos och burritos innan vi skulle hem till LA. Adrian och Jac i casual mexican attire.

IMG_1230

Ganska slitna barn i baksätet. GANSKA fullproppad bil.

IMG_1183
Laddar