Och så Marfa då

IMG_0711

På Marfa stads hemsida så skriver de om det lelle stället ”Tough to get to, tougher to explain, but once you get there, you get it”. Ungefär exakt så är det. Jag hade fått för mig att det bara var fyra timmar mellan Austin och Marfa, men det var ju mer åt sex. Vi drog iväg tidigt för att hinna bada lite pool på tjusiga Thunderbird motel. Men nix, enda otrevliga personen i Marfa satt i repan där och sa att poolen endast var till för gäster pga ”liability issues”. Riiiight sa vi och vände. God bless America.

Annons

Men vi bodde ju i ett tält på bästa El Cosmico så vi drog dit istället och tog en bärs. El Cosmico är som en stor hipster-camping med tält, teepees och airstreamers. Ja jag försökte så klart få ett teepee men de var uppbokade långt in i juli. Men vårt tält var inte fy skam som ni ser nedan…

IMG_0766

IMG_0687

Utehus med toalett och dusch under stjärnorna…

IMG_0703

Hänga hängmatta.

IMG_0705

Fina prylar… försökte förgäves få köpa en av deras gamla festivalposters. El Cosmico anordnar musikfestivaler on site lite då och då.

IMG_0718

Hittade EN thrift store och lyckades så klart hitta lite saker att plocka med mig därifrån med. Tex ett print med ett gäng weimaraner på bio för 1 dollar.

IMG_0775

På kvällen var vi inbjudna till ett event hos Wrong store. Vodka drinkar och tacos i ökenvärme… Magi.

Kan tillägga att vi sedan hamna på Lost Horse Saloon för en massa biljard och 1 dollar beers med vår nya kompis Martin och ett gäng local cowboys, och nästa morgon hade jag inte längre någon telefon.
Laddar